Unde să vizionezi Wakanda pentru totdeauna? Este pe Netflix sau Disney? (2024)

Fara comentariiȘtiri de film și TV

Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna este un film cu supereroi din 2022 bazat pe personajul Marvel Comics Pantera neagră. Este continuarea lui Pantera neagră (2018) și al 30-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU).

Regizat de Ryan Coogler, care a scris scenariul împreună cu Joe Robert Cole, Wakanda pentru totdeauna îi vede pe liderii Wakandei luptă pentru a-și proteja națiunea în urma morții regelui T'Challa.

Filmul a avut premiera pe 26 octombrie 2022 și a fost lansat în Statele Unite pe 11 noiembrie 2022. A primit două nominalizări la cea de-a 80-a ediție a premiilor Globul de Aur și șase la cea de-a 28-a ediție a Critics’ Choice Awards. Până în prezent, are a încasat peste 822 milioane de dolari la nivel mondial, devenind al șaselea film cu cele mai mari încasări din 2022.


Unde să redați în flux Black Panther: Wakanda Forever gratuit?

Dacă nu l-ați văzut încă, probabil vă întrebați: unde să privești Wakanda pentru totdeauna?

Am vești bune și proaste; din pacate, Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna nu va apărea pe Netflix în curând.

Cu toate acestea, Vești bune este că continuarea foarte așteptată va fi disponibil pentru stream pe Disney+ ca din 1 februarie 2023.

În urma morții tragice și premature a lui Chadwick Boseman, Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna continuă povestea personajului său iubit.

Iar fanii vor putea reviziona filmul în toată splendoarea sa când va debuta pe Disney Plus pe 1 februarie 2023.

Așa că asigură-te că tu înscrieți-vă la Disney+ pentru o mică taxă inițială, iar aceasta vă va oferi acces la Wakanda pentru totdeauna și toate celelalte conținuturi grozave pe care platforma de streaming le are de oferit.

Trailer oficial Wakanda Forever

Despre ce este Wakanda Forever?

Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (Marija Abney) luptă pentru a proteja regatul Wakanda de puterile mondiale intervenite în urma regelui. Moartea lui T'Challa.

În timp ce wakandanii se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu ajutorul câinelui de război Nakia și Everett Ross și să creeze o nouă cale pentru națiunea lor.

În zorii morții regelui T'Challa, forțele invadatoare din întreaga lume vizează vibraniul Wakandei. Dezlănțuind haosul, este datoria lui Shuri, M'Baku, Nakia și Okoye să apere națiunea.

Mai ales când o civilizație mexicană misterioasă iese din adâncurile mării.

Unde să vizionezi Wakanda pentru totdeauna? Este pe Netflix sau Disney? (7)Unde să vizionezi Wakanda pentru totdeauna? Este pe Netflix sau Disney? (8)

Recepție critică

Rotten Tomatoes raportează un rating de aprobare de 84% pe baza a 414 recenzii. Cu toate acestea, publicul a iubit filmul doar puțin mai mult. Au dat Wakanda pentru totdeauna un scor de audiență de 94% bazat pe peste 10,000 de evaluări.

Pe IMDB.com, ratingul este în prezent la o medie de 7.2 de la peste 132 de utilizatori. Interesant este că este puțin mai puțin decât originalul Pantera neagră film care are un rating de 7.3.

Pe Metacritic, filmul are un scor mediu ponderat de 67 din 100, bazat pe 62 de critici, indicând „recenzii favorabile în general”.

În general, filmul a fost bine primit, mulți lăudând-o pe Angela Bassett pentru performanța ei remarcabilă. Cu toate acestea, alții au subliniat că acest film se luptă sub greutatea așteptărilor.

Acestea fiind spuse, este un tribut potrivit pentru moștenirea lui Chadwick Boseman, iar Ryan Coogler a făcut o treabă grozavă, având în vedere unele dintre limitările cu care s-a confruntat atunci când a realizat-o.

Mai multe filme Disney+?

Disney Plus are o gamă impresionantă de conținut original, alături de filme geniale Disney, veți avea acces și la catalogul Pixar (Devenind roșu, Luca și Suflet) împreună cu Marvel Cinematic Universe (Pantera neagră, Capitanul America, Thor etc…) și fără a uita toate Razboiul Stelelor filme și seriale.

Abonații din afara SUA beneficiază și de conținut care este văzut în mod normal doar pe HULU sau FX prin Star Channel. Aceasta face parte din abonamentul dvs. Disney+ și include unele dintre cele mai bune emisiuni TV și filme, inclusiv Banshees din Inisherin, Ursul, Big Sky și Pacientul.

Au ceva pentru toată lumea din familie! Dacă nu sunteți deja abonat Disney+, acum este momentul perfect pentru a vă înscrie.

Puteți anula oricând, astfel încât să nu existe niciun risc și veți putea viziona Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna!

Unde să vizionezi Wakanda pentru totdeauna? Este pe Netflix sau Disney? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6388

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.