Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (2024)

KitchenAid accessoires voor het maken van pasta

Pastaroller en -snijder - set van 3 stuks

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (1)

Verse, zelfgemaakte pasta is heerlijk. Je maakt het in een handomdraai met deze roestvrijstalen set. Eerst maak je pastadeeg in je KitchenAid Mixer. Vervolgens rol je er met de pastaroller gelijke vellen van. Met de professionele snijders maak je spaghetti of fettuccine. (Opmerking: de pastaroller is afzonderlijk verkrijgbaar).

Pastapers - 6 vormen

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (2)

Pastagerechten zijn kinderspel met dit accessoire voor het maken van pasta. Kies de schijf voor bucatini, spaghetti, fusilli of macaroni en kijk je ogen uit als je de slierten gevormd ziet worden. Het accessoire heeft een ingebouwde snijder, dus je kan de slierten zo lang maken als je zelf wilt.

Accessoires voor mixers voor de heerlijkste vleesgerechten

Wat ga je vanavond eten? Wat dacht je van een hartig vleesgerecht, gemaakt met een accessoire voor je KitchenAid Mixer? Je weet precies welke ingrediënten je maaltijd bevat en bent verzekerd van de smaak en kwaliteit van je zelfgemaakte creaties.

Vleesmolen van duurzaam plastic

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (3)

Maal vlees om heerlijke luxe burgers, worsten, gehaktballen of bolognesesaus te maken met de roestvrijstalen vleesmolen voor je KitchenAid Mixer. Hij verwerkt verse ingrediënten in een handomdraai tot een fijne of grove textuur. De voedselmolen kan worden gebruikt voor harde kazen, kruiden, uien, knoflook, brood en nog veel meer.

Roestvrijstalen set van vleesmolen en worstenmaker

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (4)

Ga nog een stap verder en maak ook je eigen worsten! De worstenmaker is samen met de metalen vleesmolen beschikbaar of als uitbreidingspakket voor het plastic model. Het is jouw geheim voor perfect gevormde worsten. Waar je ook zin in hebt, je kunt er bijpassende worstjes bij maken. Maak bijvoorbeeld eens ontbijtworstjes, Italiaanse worst, braadworst of andere grotere worsten.

Accessoires voor ijs en bevroren lekkernijen

IJs en sundaes zijn echt niet alleen voor in de zomer. Je kunt ze rustig het hele jaar door als dessert serveren. Maak in een handomdraai koude lekkernijen met de speciaal hiervoor ontworpen accessoires.

Roomijsmaker

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (5)

Verander je keuken in een ijssalon. De vrieskom vervangt je gebruikelijke mengkom. Vergeet niet om hem de avond van tevoren in de vriezer te leggen. Je gebruikelijke klopper wordt vervangen door de roerspaan, die de ingrediënten rond laat draaien voor een dikke, romige textuur. Je kunt maximaal 1,9 liter roomijs maken.

IJsschaafaccessoire

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (6)

Schaafijs is ongekend populair. Het is een fluitje van een cent om het zelf te maken met het KitchenAid schaafijsaccessoire. Bevries ingrediënten naar keuze tot een ijsklomp die je vervolgens in een kom of glas schaaft. Bevroren co*cktails, desserts, slushpuppies, Italiaanse granita... Experimenteer met kleuren en voeg ook eens een bloem of losse bloemblaadjes toe.

Fruit- en groentezeef

Als je een salade of maaltijd met veel groentes maakt, denk je vast niet direct aan je mixer. Maar er zijn zo veel texturen en stijlen waarin je je verse fruit en groente kunt veranderen — van grove stukken en dunne plakken tot sappen en jams.

Foodprocessor voor mixer

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (7)

Je stevige mixer heeft een accessoirenaaf die een foodprocessor van kracht kan voorzien. Snijd plakjes of blokjes, schaaf en snijd julienneplakjes zonder gedoe. Je voorbereiding voor de heerlijkste gerechten is zo gepiept, ook bij arbeidsintensieve gerechten zoals kleurrijke roerbakschotels en appeltaart.

Groentesnijder en rasp

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (8)

Kijk toe hoe de keurig gesneden of geraspte etenswaren uit dit KitchenAid accessoire komen rollen. Hij kan werkelijk alles aan met de drie cilinders, van wortel tot chocolade. Salades, roerbakschotels en rösti: het is allemaal makkelijker te maken met deze groentesnijder. En als je hem echt graag gebruikt kun je er ook nog een uitbreidingspakket met drie extra cilinders bij kopen, bijvoorbeeld voor extra fijn raspen.

Spiraalsnijder met schil-, ontkern- en krulmessen

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (9)

Wie zegt dat gezond niet leuk kan zijn? De spiraalsnijder is een echte allemansvriend. Hij maakt krullen en spiralen van seizoensgroenten. Naast pellen en ontpitten kan hij dankzij de draaiende bewegingen ook lange strengen maken. Zo ontstaan er prachtige plantaardige gerechten zoals courgette-spaghetti, krulfrietjes of frisse salades. Probeer de groenten voor je stoofpot ook eens op deze manier te snijden. Het ziet er prachtig uit op je bord.

Japanse groentesnijder

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (10)

Deze Japanse groentesnijder van KitchenAid is onmisbaar in je keuken. Dit ingenieuze accessoire voor je mixer maakt prachtige vellen van aardappel, appel, aubergine en nog veel meer. Ruil pastavellen in voor groentevellen voor een vegan lasagne, of rol ze op voor originele canapés die je vastzet met een houten prikkertje.

Slowjuicer voor mixer

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (11)

Haal letterlijk alles uit je ingrediënten. De slowjuicer heeft meerdere vruchtvleeszeven zodat je de uiteindelijke textuur kunt bepalen. Van sappen tot sauzen, jams en marinades, je haalt alle voedingsstoffen uit je ingrediënten en bepaalt zelf de consistentie.

Citruspers voor mixer

Maak verse, sprankelende sappen met citroenen, sinaasappels en grapefruits met deze draaiende citruspers. Je bevestigt hem eenvoudig aan de accessoirenaaf van je mixer, waarna hij zelf gaat draaien. Zo bespaar je je polsen een hoop werk.

Set met vleesmolen en fruit- en groentezeef

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (12)

Groenteburgers, salsa's, paté... Alles is mogelijk met deze handige accessoireset. Eerst maal je je groente, vis, vlees, kaas, kruiden of brood in de molen voor perfect gelijkmatige resultaten. Vervolgens gebruik je de zeef om glad voedsel te maken van gekookte of zachte fruit- en groentesoorten. Dit is ideaal voor babyvoeding, appelmoes, jam en hoogwaardige puree.

Bakaccessoires voor heerlijke creaties

Een KitchenAid Mixer is de droom van elke bakker. Hij mixt en klopt gelijkmatig in een fractie van de tijd en voorkomt verkrampte armen. Maar wist je ook dat je er nog veel meer mee kunt doen?

Zeef met weegschaal

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (13)

Je gebakken lekkernijen worden consistent licht en luchtig als je de zeef met weegschaal aan je mixer bevestigt. Hij weegt nauwkeurig en zeeft je droge ingrediënten zoals bloem en bakpoeder direct in de kom. Als je niet hoeft te zeven, werkt hij ook prima voor ingrediënten als chocoladestukjes of zaden. Bakken is een fluitje van een cent.

Voedselmolen met koekjesvormer

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (14)

De voedselmolen waar we eerder al naar hebben gekeken, is ook perfect voor koekjesdeeg. Voer er je zelfgemaakte deeg doorheen en maak luxe koekjes in vijf vormen, in plaats van dat je dit handmatig hoeft te doen. De koekjesvormer is ook los verkrijgbaar in geval als je de plastic voedselmolen al hebt (niet compatibel met de roestvrijstalen voedselmolen).

Broodkom met bakdeksel

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (15)

Wie wordt er nou niet gelukkig van een keuken waarin je de geur van vers gebakken brood ruikt? Met de broodkom voor je KitchenAid Mixer kun je hier elke dag van genieten. De alles-in-een keramische kom vervangt je gebruikelijke kom van 4,3 of 4,8 liter voor het mengen en kneden van deeg. Laat het deeg vervolgens rusten voordat je het in de oven schuift.

Geef je routine een boost met de accessoires voor je KitchenAid Mixer. Had je ooit durven dromen dat je zelf zalmburgers, fusilli of nieuwe smaken schaafijs zou maken? Met KitchenAid ben je in no time een expert. Bekijk alle accessoires voor mixers en laat je inspireren.

Aankoopgids voor accessoires voor KitchenAid Mixers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 6486

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.